Disclaimer

Disclaimer


De informatie op deze website is tot stand gekomen onder verantwoordelijkheid van Petfarewell.

Petfarewell besteedt uiterste zorg aan het zo correct mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site op bepaalde punten incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.


Petfarewell kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website. Het is mogelijk dat via de internetsite van Petfarewell toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Petfarewell kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.


Privacy Statement


Van de bezoekers van de website petfarewell.nl worden algemene gegevens bijgehouden, zoals de gegevens met betrekking tot de meest opgevraagde pagina's van de website of de aangeboden informatie. Het doel ervan is de effectiviteit van de website te kunnen analyseren. In de regel zijn deze gegevens NIET tot een persoon te herleiden. Wij verkopen deze gegevens niet door. Indien u vragen heeft over dit privacy statement, neem dan contact op via info@petfarewell.nl.


Deze website maakt géén gebruik van cookies.