Dierenuitvaartbox

Dierenuitvaartbox


Uw dierenkliniek zal zich maximaal inzetten om de levensbeëindiging van uw huisdier op een professionele manier uit te voeren. Na afloop wordt het dier veelal in een plastic zak gedaan. Dat wordt door veel dierenliefhebbers als onprettig ervaren.

Respectvol afscheid nemen van uw huisdier betekent nu dat u gebruik kunt maken van de Petfarewell dierenuitvaartbox.

Uw huisdier wordt in een natuurlijke houding in de uitvaartbox gelegd. Ook is er een mogelijkheid om iets (speelgoed, bot of riem) bij uw dier te leggen. Dit oogt vredig en vriendelijk, voor u en zeker ook voor uw kinderen.


Uw huisdier kan in de Petfarewell dierenuitvaartbox naar begraafplaats of crematorium worden vervoerd. Indien u de uitvaart zelf regelt kunt u uw huisdier in de dierenuitvaartbox mee naar huis nemen. Daar kunnen overige familieleden alsnog op een waardige manier afscheid nemen.


De Petfarewell dierenuitvaartboxen hebben een sierlijke uitstraling, zijn eenvoudig uitvouwbaar, lekdicht en bieden voldoende stevigheid. Ze zijn bovendien gemaakt van gerecycled organisch materiaal. Ook de toepassing van de bedrukking en de coating voldoen aan de Europese richtlijnen. De uitvaartboxen zijn biologisch afbreekbaar en daarom geschikt voor begraven en cremeren.


De boxen zijn vaak via uw dierenartsenpraktijk verkrijgbaar of anders te bestellen via de webshop.

Bij bestelling via de webshop; houdt u dan rekening met levertijd van één à twee dagen.

voordelen

  • waardige uitstraling
  • éénvoudig uitvouwbaar
  • sterke constructie
  • lekdicht

Contact:

Oosteind 70, 3356AC Papendrecht, Nederland


info@petfarewell.nl


+(31)6 533 88 905

Profiel

De Petfarewell box helpt bij een waardig afscheid van een huisdier. Een overleden huisdier kan in een natuurlijke houding in de box gelegd worden.

De box is uitermate geschikt voor vervoer naar huis, crematorium of andere bestemming.